N. B. TUNCEL, "Yilmaz, N., Tuncel, N.B. 2011. Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılasma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri,," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3, pp.46-52, 2011
TUNCEL, N. B. 2011. Yilmaz, N., Tuncel, N.B. 2011. Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılasma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri,. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3 , 46-52.
TUNCEL, N. B., (2011). Yilmaz, N., Tuncel, N.B. 2011. Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılasma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri,. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3, 46-52.
TUNCEL, NECATİ. "Yilmaz, N., Tuncel, N.B. 2011. Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılasma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri,," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3, 46-52, 2011
TUNCEL, NECATİ B. . "Yilmaz, N., Tuncel, N.B. 2011. Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılasma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri,." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3, pp.46-52, 2011
TUNCEL, N. B. (2011) . "Yilmaz, N., Tuncel, N.B. 2011. Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılasma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri,." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3, pp.46-52.
@article{article, author={NECATİ BARIŞ TUNCEL}, title={Yilmaz, N., Tuncel, N.B. 2011. Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılasma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri,}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2011, pages={46-52} }