M. ARIGÜL APAN And M. ZORBA, "Kestane Balı Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale , Çanakkale, Turkey, pp.128, 2020
ARIGÜL APAN, M. And ZORBA, M. 2020. Kestane Balı Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri. Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale , (Çanakkale, Turkey), 128.
ARIGÜL APAN, M., & ZORBA, M., (2020). Kestane Balı Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri . Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale (pp.128). Çanakkale, Turkey
ARIGÜL APAN, MUKADDES, And MURAT ZORBA. "Kestane Balı Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Çanakkale, Turkey, 2020
ARIGÜL APAN, MUKADDES A. And ZORBA, MURAT. "Kestane Balı Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri." Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale , Çanakkale, Turkey, pp.128, 2020
ARIGÜL APAN, M. And ZORBA, M. (2020) . "Kestane Balı Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri." Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale , Çanakkale, Turkey, p.128.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUKADDES ARIGÜL APAN And author={MURAT ZORBA}, title={Kestane Balı Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={128} }