V. ÖZ Et Al. , "Hazır Yemeklerin Gıda Zehirlenmesi Oluşturma Potansiyelleri," XI. Adli Bilimler Kongresi , Turkey, 2014
ÖZ, V. Et Al. 2014. Hazır Yemeklerin Gıda Zehirlenmesi Oluşturma Potansiyelleri. XI. Adli Bilimler Kongresi , (Turkey).
ÖZ, V., KARADAYI, Ş., ÇAKAN, H., KARADAYI, B., & ÇEVİK, F. E., (2014). Hazır Yemeklerin Gıda Zehirlenmesi Oluşturma Potansiyelleri . XI. Adli Bilimler Kongresi, Turkey
ÖZ, VECDET Et Al. "Hazır Yemeklerin Gıda Zehirlenmesi Oluşturma Potansiyelleri," XI. Adli Bilimler Kongresi, Turkey, 2014
ÖZ, VECDET Et Al. "Hazır Yemeklerin Gıda Zehirlenmesi Oluşturma Potansiyelleri." XI. Adli Bilimler Kongresi , Turkey, 2014
ÖZ, V. Et Al. (2014) . "Hazır Yemeklerin Gıda Zehirlenmesi Oluşturma Potansiyelleri." XI. Adli Bilimler Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={VECDET ÖZ Et Al. }, title={Hazır Yemeklerin Gıda Zehirlenmesi Oluşturma Potansiyelleri}, congress name={XI. Adli Bilimler Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}