H. ÖZGENÇ Et Al. , "Lactobacillus casei ile Teff bazlı probiyotik fermente peynir altı suyu içeceği geliştirilmesi," 1. Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi 2023 , 2023
ÖZGENÇ, H. Et Al. 2023. Lactobacillus casei ile Teff bazlı probiyotik fermente peynir altı suyu içeceği geliştirilmesi. 1. Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi 2023 .
ÖZGENÇ, H., KAYA, B., & YÜCEER, Y., (2023). Lactobacillus casei ile Teff bazlı probiyotik fermente peynir altı suyu içeceği geliştirilmesi . 1. Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi 2023
ÖZGENÇ, Hilmiye, BURCU KAYA, And YONCA YÜCEER. "Lactobacillus casei ile Teff bazlı probiyotik fermente peynir altı suyu içeceği geliştirilmesi," 1. Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi 2023, 2023
ÖZGENÇ, Hilmiye Et Al. "Lactobacillus casei ile Teff bazlı probiyotik fermente peynir altı suyu içeceği geliştirilmesi." 1. Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi 2023 , 2023
ÖZGENÇ, H. KAYA, B. And YÜCEER, Y. (2023) . "Lactobacillus casei ile Teff bazlı probiyotik fermente peynir altı suyu içeceği geliştirilmesi." 1. Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi 2023 .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hilmiye ÖZGENÇ Et Al. }, title={Lactobacillus casei ile Teff bazlı probiyotik fermente peynir altı suyu içeceği geliştirilmesi}, congress name={1. Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi 2023}, city={}, country={}, year={2023}}