İ. E. Künili And F. ÇOLAKOĞLU, "Türkiye Marmara Bölgesinde Tüketime Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.," Hasad Gıda Dergisi , vol.27, pp.22-25, 2011
Künili, İ. E. And ÇOLAKOĞLU, F. 2011. Türkiye Marmara Bölgesinde Tüketime Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.. Hasad Gıda Dergisi , vol.27 , 22-25.
Künili, İ. E., & ÇOLAKOĞLU, F., (2011). Türkiye Marmara Bölgesinde Tüketime Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.. Hasad Gıda Dergisi , vol.27, 22-25.
Künili, İBRAHİM, And FATMA ÇOLAKOĞLU. "Türkiye Marmara Bölgesinde Tüketime Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.," Hasad Gıda Dergisi , vol.27, 22-25, 2011
Künili, İBRAHİM E. And ÇOLAKOĞLU, FATMA. "Türkiye Marmara Bölgesinde Tüketime Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.." Hasad Gıda Dergisi , vol.27, pp.22-25, 2011
Künili, İ. E. And ÇOLAKOĞLU, F. (2011) . "Türkiye Marmara Bölgesinde Tüketime Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.." Hasad Gıda Dergisi , vol.27, pp.22-25.
@article{article, author={İBRAHİM ENDER KÜNİLİ And author={FATMA ÇOLAKOĞLU}, title={Türkiye Marmara Bölgesinde Tüketime Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.}, journal={Hasad Gıda Dergisi}, year=2011, pages={22-25} }