G. ÖZSOY And M. AKSU, "Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İşgören Performansı Üzerindeki Etkisi: Edirne İli Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.4, no.1, pp.17-42, 2020
ÖZSOY, G. And AKSU, M. 2020. Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İşgören Performansı Üzerindeki Etkisi: Edirne İli Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.4, no.1 , 17-42.
ÖZSOY, G., & AKSU, M., (2020). Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İşgören Performansı Üzerindeki Etkisi: Edirne İli Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.4, no.1, 17-42.
ÖZSOY, GÖZDE, And MURAT AKSU. "Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İşgören Performansı Üzerindeki Etkisi: Edirne İli Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.4, no.1, 17-42, 2020
ÖZSOY, GÖZDE And AKSU, MURAT. "Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İşgören Performansı Üzerindeki Etkisi: Edirne İli Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.4, no.1, pp.17-42, 2020
ÖZSOY, G. And AKSU, M. (2020) . "Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İşgören Performansı Üzerindeki Etkisi: Edirne İli Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.4, no.1, pp.17-42.
@article{article, author={GÖZDE ÖZSOY And author={MURAT AKSU}, title={Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İşgören Performansı Üzerindeki Etkisi: Edirne İli Örneği}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2020, pages={17-42} }