S. Çakıcı Et Al. , "GÖKÇEADA’YA AİT GASTRONOMİK DEĞERLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GASTRONOMİ MÜZESİ ÖNERİSİ," Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.5, pp.302-335, 2021
Çakıcı, S. Et Al. 2021. GÖKÇEADA’YA AİT GASTRONOMİK DEĞERLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GASTRONOMİ MÜZESİ ÖNERİSİ. Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.5 , 302-335.
Çakıcı, S., SIRTLI, A., & KORKMAZ, M., (2021). GÖKÇEADA’YA AİT GASTRONOMİK DEĞERLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GASTRONOMİ MÜZESİ ÖNERİSİ. Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.5, 302-335.
Çakıcı, SALİH, ALEYNA SIRTLI, And MÜESSER KORKMAZ. "GÖKÇEADA’YA AİT GASTRONOMİK DEĞERLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GASTRONOMİ MÜZESİ ÖNERİSİ," Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.5, 302-335, 2021
Çakıcı, SALİH Et Al. "GÖKÇEADA’YA AİT GASTRONOMİK DEĞERLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GASTRONOMİ MÜZESİ ÖNERİSİ." Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.5, pp.302-335, 2021
Çakıcı, S. SIRTLI, A. And KORKMAZ, M. (2021) . "GÖKÇEADA’YA AİT GASTRONOMİK DEĞERLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GASTRONOMİ MÜZESİ ÖNERİSİ." Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.5, pp.302-335.
@article{article, author={SALİH Çakıcı Et Al. }, title={GÖKÇEADA’YA AİT GASTRONOMİK DEĞERLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GASTRONOMİ MÜZESİ ÖNERİSİ}, journal={Journal of Gastronomy and Travel Research}, year=2021, pages={302-335} }