Z. AYVAZ Et Al. , "Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojileri ile Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve Sardalye (Sardina pilchardus)’nın kalite parametrelerinin incelenmesi," ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, pp.387-400, 2019
AYVAZ, Z. Et Al. 2019. Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojileri ile Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve Sardalye (Sardina pilchardus)’nın kalite parametrelerinin incelenmesi. ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7 , 387-400.
AYVAZ, Z., GÜNDÜZ, H., ERDAĞ, M., SELCUK, B. B., & Ak, E., (2019). Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojileri ile Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve Sardalye (Sardina pilchardus)’nın kalite parametrelerinin incelenmesi. ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, 387-400.
AYVAZ, ZAYDE Et Al. "Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojileri ile Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve Sardalye (Sardina pilchardus)’nın kalite parametrelerinin incelenmesi," ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, 387-400, 2019
AYVAZ, ZAYDE Et Al. "Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojileri ile Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve Sardalye (Sardina pilchardus)’nın kalite parametrelerinin incelenmesi." ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, pp.387-400, 2019
AYVAZ, Z. Et Al. (2019) . "Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojileri ile Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve Sardalye (Sardina pilchardus)’nın kalite parametrelerinin incelenmesi." ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.7, pp.387-400.
@article{article, author={ZAYDE AYVAZ Et Al. }, title={Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojileri ile Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve Sardalye (Sardina pilchardus)’nın kalite parametrelerinin incelenmesi}, journal={ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2019, pages={387-400} }