E. SEZGİN And Y. YÜCEER, "Glucono Delta Lactone (GDL) Kullanımının Yoğurdun Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma ve İncelemeler , vol.760, no.1371, 1994
SEZGİN, E. And YÜCEER, Y. 1994. Glucono Delta Lactone (GDL) Kullanımının Yoğurdun Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma ve İncelemeler , vol.760, no.1371 .
SEZGİN, E., & YÜCEER, Y., (1994). Glucono Delta Lactone (GDL) Kullanımının Yoğurdun Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma ve İncelemeler , vol.760, no.1371.
SEZGİN, EMEL, And YONCA YÜCEER. "Glucono Delta Lactone (GDL) Kullanımının Yoğurdun Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma ve İncelemeler , vol.760, no.1371, 1994
SEZGİN, EMEL And YÜCEER, YONCA. "Glucono Delta Lactone (GDL) Kullanımının Yoğurdun Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma ve İncelemeler , vol.760, no.1371, 1994
SEZGİN, E. And YÜCEER, Y. (1994) . "Glucono Delta Lactone (GDL) Kullanımının Yoğurdun Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma ve İncelemeler , vol.760, no.1371.
@article{article, author={EMEL SEZGİN And author={YONCA YÜCEER}, title={Glucono Delta Lactone (GDL) Kullanımının Yoğurdun Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma ve İncelemeler}, year=1994}