A. Gürel İnanlı Et Al. , "Kerevit ve karides etleriyle hazırlanan suşilerin kimyasal bileşimi ve duyusal değerlendirilmesi," 16. Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, 2011
Gürel İnanlı, A. Et Al. 2011. Kerevit ve karides etleriyle hazırlanan suşilerin kimyasal bileşimi ve duyusal değerlendirilmesi. 16. Su Ürünleri Sempozyumu , (Antalya, Turkey).
Gürel İnanlı, A., Karaton Kuzgun, N., AYVAZ, Z., Sertkaya, M., & Sertkaya, V., (2011). Kerevit ve karides etleriyle hazırlanan suşilerin kimyasal bileşimi ve duyusal değerlendirilmesi . 16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey
Gürel İnanlı, Ayşe Et Al. "Kerevit ve karides etleriyle hazırlanan suşilerin kimyasal bileşimi ve duyusal değerlendirilmesi," 16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2011
Gürel İnanlı, Ayşe G. Et Al. "Kerevit ve karides etleriyle hazırlanan suşilerin kimyasal bileşimi ve duyusal değerlendirilmesi." 16. Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, 2011
Gürel İnanlı, A. Et Al. (2011) . "Kerevit ve karides etleriyle hazırlanan suşilerin kimyasal bileşimi ve duyusal değerlendirilmesi." 16. Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ayşe Gürel İnanlı Et Al. }, title={Kerevit ve karides etleriyle hazırlanan suşilerin kimyasal bileşimi ve duyusal değerlendirilmesi}, congress name={16. Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}}