A. AYDOĞDU Et Al. , "Mikrodalga kızıl ötesi kombinasyonu ile kurutmanın ön işlem görmüş patlıcanların kuruma davranışı üzerindeki etkileri," Pamukkale Üniversitesi Gıda Sempozyumu III , Denizli, Turkey, 2015
AYDOĞDU, A. Et Al. 2015. Mikrodalga kızıl ötesi kombinasyonu ile kurutmanın ön işlem görmüş patlıcanların kuruma davranışı üzerindeki etkileri. Pamukkale Üniversitesi Gıda Sempozyumu III , (Denizli, Turkey).
AYDOĞDU, A., ŞÜMNÜ, S. G., & ŞAHİN, S., (2015). Mikrodalga kızıl ötesi kombinasyonu ile kurutmanın ön işlem görmüş patlıcanların kuruma davranışı üzerindeki etkileri . Pamukkale Üniversitesi Gıda Sempozyumu III, Denizli, Turkey
AYDOĞDU, AYÇA, SERVET GÜLÜM ŞÜMNÜ, And SERPİL ŞAHİN. "Mikrodalga kızıl ötesi kombinasyonu ile kurutmanın ön işlem görmüş patlıcanların kuruma davranışı üzerindeki etkileri," Pamukkale Üniversitesi Gıda Sempozyumu III, Denizli, Turkey, 2015
AYDOĞDU, AYÇA Et Al. "Mikrodalga kızıl ötesi kombinasyonu ile kurutmanın ön işlem görmüş patlıcanların kuruma davranışı üzerindeki etkileri." Pamukkale Üniversitesi Gıda Sempozyumu III , Denizli, Turkey, 2015
AYDOĞDU, A. ŞÜMNÜ, S. G. And ŞAHİN, S. (2015) . "Mikrodalga kızıl ötesi kombinasyonu ile kurutmanın ön işlem görmüş patlıcanların kuruma davranışı üzerindeki etkileri." Pamukkale Üniversitesi Gıda Sempozyumu III , Denizli, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYÇA AYDOĞDU Et Al. }, title={Mikrodalga kızıl ötesi kombinasyonu ile kurutmanın ön işlem görmüş patlıcanların kuruma davranışı üzerindeki etkileri}, congress name={Pamukkale Üniversitesi Gıda Sempozyumu III}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}}