H. I. AKBAĞ And Ö. F. Çetinkestane, "Farklı Üretim Sistemlerinden Elde Edilen Zeytinyağı Sanayi Yan Ürünlerin Besleme Değerinin Belirlenmesi," ÇOMÜ ZIRAAT FAKÜLTESI DERGISI , vol.9, pp.202-210, 2021
AKBAĞ, H. I. And Çetinkestane, Ö. F. 2021. Farklı Üretim Sistemlerinden Elde Edilen Zeytinyağı Sanayi Yan Ürünlerin Besleme Değerinin Belirlenmesi. ÇOMÜ ZIRAAT FAKÜLTESI DERGISI , vol.9 , 202-210.
AKBAĞ, H. I., & Çetinkestane, Ö. F., (2021). Farklı Üretim Sistemlerinden Elde Edilen Zeytinyağı Sanayi Yan Ürünlerin Besleme Değerinin Belirlenmesi. ÇOMÜ ZIRAAT FAKÜLTESI DERGISI , vol.9, 202-210.
AKBAĞ, HANDE, And Ömer Faruk Çetinkestane. "Farklı Üretim Sistemlerinden Elde Edilen Zeytinyağı Sanayi Yan Ürünlerin Besleme Değerinin Belirlenmesi," ÇOMÜ ZIRAAT FAKÜLTESI DERGISI , vol.9, 202-210, 2021
AKBAĞ, HANDE I. And Çetinkestane, Ömer F. . "Farklı Üretim Sistemlerinden Elde Edilen Zeytinyağı Sanayi Yan Ürünlerin Besleme Değerinin Belirlenmesi." ÇOMÜ ZIRAAT FAKÜLTESI DERGISI , vol.9, pp.202-210, 2021
AKBAĞ, H. I. And Çetinkestane, Ö. F. (2021) . "Farklı Üretim Sistemlerinden Elde Edilen Zeytinyağı Sanayi Yan Ürünlerin Besleme Değerinin Belirlenmesi." ÇOMÜ ZIRAAT FAKÜLTESI DERGISI , vol.9, pp.202-210.
@article{article, author={HANDE IŞIL AKBAĞ And author={Ömer Faruk Çetinkestane}, title={Farklı Üretim Sistemlerinden Elde Edilen Zeytinyağı Sanayi Yan Ürünlerin Besleme Değerinin Belirlenmesi}, journal={ÇOMÜ ZIRAAT FAKÜLTESI DERGISI}, year=2021, pages={202-210} }