E. Argan Et Al. , "Peyniraltı Suyu Tozu İlave Edilmiş Meyveli İçecek Üretimi ve BazıKalite Karakteristikleri," Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.3, no.8, pp.651-658, 2015
Argan, E. Et Al. 2015. Peyniraltı Suyu Tozu İlave Edilmiş Meyveli İçecek Üretimi ve BazıKalite Karakteristikleri. Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.3, no.8 , 651-658.
Argan, E., GÜNEŞER, O., KIRCA TOKLUCU, A., & YÜCEER, Y., (2015). Peyniraltı Suyu Tozu İlave Edilmiş Meyveli İçecek Üretimi ve BazıKalite Karakteristikleri. Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.3, no.8, 651-658.
Argan, Ece Et Al. "Peyniraltı Suyu Tozu İlave Edilmiş Meyveli İçecek Üretimi ve BazıKalite Karakteristikleri," Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.3, no.8, 651-658, 2015
Argan, Ece Et Al. "Peyniraltı Suyu Tozu İlave Edilmiş Meyveli İçecek Üretimi ve BazıKalite Karakteristikleri." Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.3, no.8, pp.651-658, 2015
Argan, E. Et Al. (2015) . "Peyniraltı Suyu Tozu İlave Edilmiş Meyveli İçecek Üretimi ve BazıKalite Karakteristikleri." Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.3, no.8, pp.651-658.
@article{article, author={Ece Argan Et Al. }, title={Peyniraltı Suyu Tozu İlave Edilmiş Meyveli İçecek Üretimi ve BazıKalite Karakteristikleri}, journal={Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2015, pages={651-658} }