H. Çoban, "Sofralık Üzüm Kalitesini Arttırıcı Bazı Kültürel Uygulamaların Etkileri Üzerine Araştırmalar," ANADOLU, (Ege Tarımsal araştırma Enstitüsü Dergisi) , vol.11, no.2, pp.76-88, 2001
Çoban, H. 2001. Sofralık Üzüm Kalitesini Arttırıcı Bazı Kültürel Uygulamaların Etkileri Üzerine Araştırmalar. ANADOLU, (Ege Tarımsal araştırma Enstitüsü Dergisi) , vol.11, no.2 , 76-88.
Çoban, H., (2001). Sofralık Üzüm Kalitesini Arttırıcı Bazı Kültürel Uygulamaların Etkileri Üzerine Araştırmalar. ANADOLU, (Ege Tarımsal araştırma Enstitüsü Dergisi) , vol.11, no.2, 76-88.
Çoban, HARUN. "Sofralık Üzüm Kalitesini Arttırıcı Bazı Kültürel Uygulamaların Etkileri Üzerine Araştırmalar," ANADOLU, (Ege Tarımsal araştırma Enstitüsü Dergisi) , vol.11, no.2, 76-88, 2001
Çoban, HARUN. "Sofralık Üzüm Kalitesini Arttırıcı Bazı Kültürel Uygulamaların Etkileri Üzerine Araştırmalar." ANADOLU, (Ege Tarımsal araştırma Enstitüsü Dergisi) , vol.11, no.2, pp.76-88, 2001
Çoban, H. (2001) . "Sofralık Üzüm Kalitesini Arttırıcı Bazı Kültürel Uygulamaların Etkileri Üzerine Araştırmalar." ANADOLU, (Ege Tarımsal araştırma Enstitüsü Dergisi) , vol.11, no.2, pp.76-88.
@article{article, author={HARUN ÇOBAN}, title={Sofralık Üzüm Kalitesini Arttırıcı Bazı Kültürel Uygulamaların Etkileri Üzerine Araştırmalar}, journal={ANADOLU, (Ege Tarımsal araştırma Enstitüsü Dergisi)}, year=2001, pages={76-88} }