M. ÇAVUŞOĞLU And O. ÇAVUŞOĞLU, "Deniz Ürünleri ile Yapılan Yemeklerin Gökçeada Yöresel Mutfak Kültüründeki Yeri ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi," EGE ÜNİVERSİTESİ IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu , Çeşme, Turkey, 2023
ÇAVUŞOĞLU, M. And ÇAVUŞOĞLU, O. 2023. Deniz Ürünleri ile Yapılan Yemeklerin Gökçeada Yöresel Mutfak Kültüründeki Yeri ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi. EGE ÜNİVERSİTESİ IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu , (Çeşme, Turkey).
ÇAVUŞOĞLU, M., & ÇAVUŞOĞLU, O., (2023). Deniz Ürünleri ile Yapılan Yemeklerin Gökçeada Yöresel Mutfak Kültüründeki Yeri ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi . EGE ÜNİVERSİTESİ IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, Çeşme, Turkey
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET, And OLENA ÇAVUŞOĞLU. "Deniz Ürünleri ile Yapılan Yemeklerin Gökçeada Yöresel Mutfak Kültüründeki Yeri ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi," EGE ÜNİVERSİTESİ IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, Çeşme, Turkey, 2023
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET And ÇAVUŞOĞLU, OLENA. "Deniz Ürünleri ile Yapılan Yemeklerin Gökçeada Yöresel Mutfak Kültüründeki Yeri ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi." EGE ÜNİVERSİTESİ IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu , Çeşme, Turkey, 2023
ÇAVUŞOĞLU, M. And ÇAVUŞOĞLU, O. (2023) . "Deniz Ürünleri ile Yapılan Yemeklerin Gökçeada Yöresel Mutfak Kültüründeki Yeri ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi." EGE ÜNİVERSİTESİ IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu , Çeşme, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET ÇAVUŞOĞLU And author={OLENA ÇAVUŞOĞLU}, title={Deniz Ürünleri ile Yapılan Yemeklerin Gökçeada Yöresel Mutfak Kültüründeki Yeri ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi}, congress name={EGE ÜNİVERSİTESİ IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu}, city={Çeşme}, country={Turkey}, year={2023}}