S. TÜRKMEN And A. KÖROĞLU, "TÜKETİCİ ETNOSENTRİZMİ ÖLÇEĞİ: GEÇERLİLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.1, no.1, pp.36-46, 2017
TÜRKMEN, S. And KÖROĞLU, A. 2017. TÜKETİCİ ETNOSENTRİZMİ ÖLÇEĞİ: GEÇERLİLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.1, no.1 , 36-46.
TÜRKMEN, S., & KÖROĞLU, A., (2017). TÜKETİCİ ETNOSENTRİZMİ ÖLÇEĞİ: GEÇERLİLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.1, no.1, 36-46.
TÜRKMEN, SERKAN, And AHMET KÖROĞLU. "TÜKETİCİ ETNOSENTRİZMİ ÖLÇEĞİ: GEÇERLİLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.1, no.1, 36-46, 2017
TÜRKMEN, SERKAN And KÖROĞLU, AHMET. "TÜKETİCİ ETNOSENTRİZMİ ÖLÇEĞİ: GEÇERLİLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.1, no.1, pp.36-46, 2017
TÜRKMEN, S. And KÖROĞLU, A. (2017) . "TÜKETİCİ ETNOSENTRİZMİ ÖLÇEĞİ: GEÇERLİLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.1, no.1, pp.36-46.
@article{article, author={SERKAN TÜRKMEN And author={AHMET KÖROĞLU}, title={TÜKETİCİ ETNOSENTRİZMİ ÖLÇEĞİ: GEÇERLİLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research}, year=2017, pages={36-46} }