P. D. K. Kaynaş And H. N. Çiftci, "Deveci Armudu Çeşidinde Depolama Sonrası Taze Dilimlemede Naturaseal® Uygulamasının Kaliteye Etkileri," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, pp.557-566, 2022
Kaynaş, P. D. K. And Çiftci, H. N. 2022. Deveci Armudu Çeşidinde Depolama Sonrası Taze Dilimlemede Naturaseal® Uygulamasının Kaliteye Etkileri. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3 , 557-566.
Kaynaş, P. D. K., & Çiftci, H. N., (2022). Deveci Armudu Çeşidinde Depolama Sonrası Taze Dilimlemede Naturaseal® Uygulamasının Kaliteye Etkileri. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, 557-566.
Kaynaş, Prof., And HATİCE NİHAN ÇİFTCİ. "Deveci Armudu Çeşidinde Depolama Sonrası Taze Dilimlemede Naturaseal® Uygulamasının Kaliteye Etkileri," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, 557-566, 2022
Kaynaş, Prof. D. And Çiftci, HATİCE N. . "Deveci Armudu Çeşidinde Depolama Sonrası Taze Dilimlemede Naturaseal® Uygulamasının Kaliteye Etkileri." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, pp.557-566, 2022
Kaynaş, P. D. K. And Çiftci, H. N. (2022) . "Deveci Armudu Çeşidinde Depolama Sonrası Taze Dilimlemede Naturaseal® Uygulamasının Kaliteye Etkileri." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, pp.557-566.
@article{article, author={Prof. Dr. Kenan Kaynaş And author={HATİCE NİHAN ÇİFTCİ}, title={Deveci Armudu Çeşidinde Depolama Sonrası Taze Dilimlemede Naturaseal® Uygulamasının Kaliteye Etkileri}, journal={Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={557-566} }