Citation Formats
Gelibolu Tuzlu Sardalyasının 4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. B. Ormancı Et Al. , "Gelibolu Tuzlu Sardalyasının 4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi," ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.187-196, 2018

Ormancı, H. B. Et Al. 2018. Gelibolu Tuzlu Sardalyasının 4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi. ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6 , 187-196.

Ormancı, H. B., Künili, İ. E., Çolakoğlu, S., & Çolakoğlu, F., (2018). Gelibolu Tuzlu Sardalyasının 4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi. ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, 187-196.

Ormancı, HASAN Et Al. "Gelibolu Tuzlu Sardalyasının 4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi," ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, 187-196, 2018

Ormancı, HASAN B. Et Al. "Gelibolu Tuzlu Sardalyasının 4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi." ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.187-196, 2018

Ormancı, H. B. Et Al. (2018) . "Gelibolu Tuzlu Sardalyasının 4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi." ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.187-196.

@article{article, author={HASAN BASRİ ORMANCI Et Al. }, title={Gelibolu Tuzlu Sardalyasının 4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi}, journal={ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2018, pages={187-196} }