M. AKSU And M. ÇINAR ÖDEMİŞ, "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Oluşturulan Otantik Atmosferin Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkileri: Yerel Bir İşletme Üzerinde Araştırma," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2, pp.294-306, 2022
AKSU, M. And ÇINAR ÖDEMİŞ, M. 2022. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Oluşturulan Otantik Atmosferin Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkileri: Yerel Bir İşletme Üzerinde Araştırma. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2 , 294-306.
AKSU, M., & ÇINAR ÖDEMİŞ, M., (2022). Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Oluşturulan Otantik Atmosferin Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkileri: Yerel Bir İşletme Üzerinde Araştırma. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2, 294-306.
AKSU, MURAT, And Mücella ÇINAR ÖDEMİŞ. "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Oluşturulan Otantik Atmosferin Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkileri: Yerel Bir İşletme Üzerinde Araştırma," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2, 294-306, 2022
AKSU, MURAT And ÇINAR ÖDEMİŞ, Mücella Ç. . "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Oluşturulan Otantik Atmosferin Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkileri: Yerel Bir İşletme Üzerinde Araştırma." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2, pp.294-306, 2022
AKSU, M. And ÇINAR ÖDEMİŞ, M. (2022) . "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Oluşturulan Otantik Atmosferin Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkileri: Yerel Bir İşletme Üzerinde Araştırma." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2, pp.294-306.
@article{article, author={MURAT AKSU And author={Mücella ÇINAR ÖDEMİŞ}, title={Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Oluşturulan Otantik Atmosferin Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkileri: Yerel Bir İşletme Üzerinde Araştırma}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research}, year=2022, pages={294-306} }