M. ÖĞÜTCÜ And E. YILMAZ, "Çikolatada Bileşen Etkileşimleri ve Kaliteye Etkileri," Dünya Gıda , vol.05, pp.64-72, 2012
ÖĞÜTCÜ, M. And YILMAZ, E. 2012. Çikolatada Bileşen Etkileşimleri ve Kaliteye Etkileri. Dünya Gıda , vol.05 , 64-72.
ÖĞÜTCÜ, M., & YILMAZ, E., (2012). Çikolatada Bileşen Etkileşimleri ve Kaliteye Etkileri. Dünya Gıda , vol.05, 64-72.
ÖĞÜTCÜ, MUSTAFA, And EMİN YILMAZ. "Çikolatada Bileşen Etkileşimleri ve Kaliteye Etkileri," Dünya Gıda , vol.05, 64-72, 2012
ÖĞÜTCÜ, MUSTAFA And YILMAZ, EMİN. "Çikolatada Bileşen Etkileşimleri ve Kaliteye Etkileri." Dünya Gıda , vol.05, pp.64-72, 2012
ÖĞÜTCÜ, M. And YILMAZ, E. (2012) . "Çikolatada Bileşen Etkileşimleri ve Kaliteye Etkileri." Dünya Gıda , vol.05, pp.64-72.
@article{article, author={MUSTAFA ÖĞÜTCÜ And author={EMİN YILMAZ}, title={Çikolatada Bileşen Etkileşimleri ve Kaliteye Etkileri}, journal={Dünya Gıda}, year=2012, pages={64-72} }