M. Yüceer, "Pastörizasyon ve Ultrasonikasyon İşlemi Uygulanan Kabuklu Yumurta Kullanılarak Üretilen Beze Ürünlerinin Fiziki-fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi," Catering Guide , vol.18, no.97, pp.56-59, 2022
Yüceer, M. 2022. Pastörizasyon ve Ultrasonikasyon İşlemi Uygulanan Kabuklu Yumurta Kullanılarak Üretilen Beze Ürünlerinin Fiziki-fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi. Catering Guide , vol.18, no.97 , 56-59.
Yüceer, M., (2022). Pastörizasyon ve Ultrasonikasyon İşlemi Uygulanan Kabuklu Yumurta Kullanılarak Üretilen Beze Ürünlerinin Fiziki-fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi. Catering Guide , vol.18, no.97, 56-59.
Yüceer, MUHAMMED. "Pastörizasyon ve Ultrasonikasyon İşlemi Uygulanan Kabuklu Yumurta Kullanılarak Üretilen Beze Ürünlerinin Fiziki-fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi," Catering Guide , vol.18, no.97, 56-59, 2022
Yüceer, MUHAMMED. "Pastörizasyon ve Ultrasonikasyon İşlemi Uygulanan Kabuklu Yumurta Kullanılarak Üretilen Beze Ürünlerinin Fiziki-fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi." Catering Guide , vol.18, no.97, pp.56-59, 2022
Yüceer, M. (2022) . "Pastörizasyon ve Ultrasonikasyon İşlemi Uygulanan Kabuklu Yumurta Kullanılarak Üretilen Beze Ürünlerinin Fiziki-fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi." Catering Guide , vol.18, no.97, pp.56-59.
@article{article, author={MUHAMMED YÜCEER}, title={Pastörizasyon ve Ultrasonikasyon İşlemi Uygulanan Kabuklu Yumurta Kullanılarak Üretilen Beze Ürünlerinin Fiziki-fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Catering Guide}, year=2022, pages={56-59} }