E. Keskin Uslu And E. Yılmaz, "Emüljel: Düşük Yağlı ve Sağlıklı Yapılandırılmış Yeni Katı Yağ Kaynakları," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.419, 2020
Keskin Uslu, E. And Yılmaz, E. 2020. Emüljel: Düşük Yağlı ve Sağlıklı Yapılandırılmış Yeni Katı Yağ Kaynakları. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 419.
Keskin Uslu, E., & Yılmaz, E., (2020). Emüljel: Düşük Yağlı ve Sağlıklı Yapılandırılmış Yeni Katı Yağ Kaynakları . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.419). Çanakkale, Turkey
Keskin Uslu, EDA, And EMİN YILMAZ. "Emüljel: Düşük Yağlı ve Sağlıklı Yapılandırılmış Yeni Katı Yağ Kaynakları," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
Keskin Uslu, EDA K. And Yılmaz, EMİN. "Emüljel: Düşük Yağlı ve Sağlıklı Yapılandırılmış Yeni Katı Yağ Kaynakları." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.419, 2020
Keskin Uslu, E. And Yılmaz, E. (2020) . "Emüljel: Düşük Yağlı ve Sağlıklı Yapılandırılmış Yeni Katı Yağ Kaynakları." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.419.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EDA KESKİN USLU And author={EMİN YILMAZ}, title={Emüljel: Düşük Yağlı ve Sağlıklı Yapılandırılmış Yeni Katı Yağ Kaynakları}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={419} }