E. DURAN Et Al. , "Şarap Üretimi ve Tüketiminin Türkiye Turizmindeki Yeri: Kadim Anadolu Bağ Rotası Başlangıç Noktası Olarak Çanakkale Örneği," Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.8, no.1, pp.70-83, 2019
DURAN, E. Et Al. 2019. Şarap Üretimi ve Tüketiminin Türkiye Turizmindeki Yeri: Kadim Anadolu Bağ Rotası Başlangıç Noktası Olarak Çanakkale Örneği. Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.8, no.1 , 70-83.
DURAN, E., ERYÜCEL, Ö., & ÖZCAN, Z., (2019). Şarap Üretimi ve Tüketiminin Türkiye Turizmindeki Yeri: Kadim Anadolu Bağ Rotası Başlangıç Noktası Olarak Çanakkale Örneği. Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.8, no.1, 70-83.
DURAN, EROL, ÖZGE ERYÜCEL, And ZAFER ÖZCAN. "Şarap Üretimi ve Tüketiminin Türkiye Turizmindeki Yeri: Kadim Anadolu Bağ Rotası Başlangıç Noktası Olarak Çanakkale Örneği," Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.8, no.1, 70-83, 2019
DURAN, EROL Et Al. "Şarap Üretimi ve Tüketiminin Türkiye Turizmindeki Yeri: Kadim Anadolu Bağ Rotası Başlangıç Noktası Olarak Çanakkale Örneği." Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.8, no.1, pp.70-83, 2019
DURAN, E. ERYÜCEL, Ö. And ÖZCAN, Z. (2019) . "Şarap Üretimi ve Tüketiminin Türkiye Turizmindeki Yeri: Kadim Anadolu Bağ Rotası Başlangıç Noktası Olarak Çanakkale Örneği." Turizm ve Araştırma Dergisi , vol.8, no.1, pp.70-83.
@article{article, author={EROL DURAN Et Al. }, title={Şarap Üretimi ve Tüketiminin Türkiye Turizmindeki Yeri: Kadim Anadolu Bağ Rotası Başlangıç Noktası Olarak Çanakkale Örneği}, journal={Turizm ve Araştırma Dergisi}, year=2019, pages={70-83} }