M. Pişkin, "Yemeklik Yağ Ekstraksiyonunda Hedeflenen İdeal Yeşil Çözücülerin Özellikleri," 1st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences , Konya, Turkey, pp.809-815, 2022
Pişkin, M. 2022. Yemeklik Yağ Ekstraksiyonunda Hedeflenen İdeal Yeşil Çözücülerin Özellikleri. 1st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences , (Konya, Turkey), 809-815.
Pişkin, M., (2022). Yemeklik Yağ Ekstraksiyonunda Hedeflenen İdeal Yeşil Çözücülerin Özellikleri . 1st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences (pp.809-815). Konya, Turkey
Pişkin, MEHMET. "Yemeklik Yağ Ekstraksiyonunda Hedeflenen İdeal Yeşil Çözücülerin Özellikleri," 1st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences, Konya, Turkey, 2022
Pişkin, MEHMET. "Yemeklik Yağ Ekstraksiyonunda Hedeflenen İdeal Yeşil Çözücülerin Özellikleri." 1st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences , Konya, Turkey, pp.809-815, 2022
Pişkin, M. (2022) . "Yemeklik Yağ Ekstraksiyonunda Hedeflenen İdeal Yeşil Çözücülerin Özellikleri." 1st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences , Konya, Turkey, pp.809-815.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET PİŞKİN}, title={Yemeklik Yağ Ekstraksiyonunda Hedeflenen İdeal Yeşil Çözücülerin Özellikleri}, congress name={1st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2022}, pages={809-815} }