B. EŞİTTİ And D. DEMİR HARPUTLUOĞLU, "Citta Slow Şehirlerde Yerel Halkın Earth Markete Yaklaşımı: Gökçeada Destinasyonu Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1, pp.64-71, 2015
EŞİTTİ, B. And DEMİR HARPUTLUOĞLU, D. 2015. Citta Slow Şehirlerde Yerel Halkın Earth Markete Yaklaşımı: Gökçeada Destinasyonu Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1 , 64-71.
EŞİTTİ, B., & DEMİR HARPUTLUOĞLU, D., (2015). Citta Slow Şehirlerde Yerel Halkın Earth Markete Yaklaşımı: Gökçeada Destinasyonu Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1, 64-71.
EŞİTTİ, BEKİR, And DAMLA DEMİR HARPUTLUOĞLU. "Citta Slow Şehirlerde Yerel Halkın Earth Markete Yaklaşımı: Gökçeada Destinasyonu Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1, 64-71, 2015
EŞİTTİ, BEKİR And DEMİR HARPUTLUOĞLU, DAMLA D. . "Citta Slow Şehirlerde Yerel Halkın Earth Markete Yaklaşımı: Gökçeada Destinasyonu Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1, pp.64-71, 2015
EŞİTTİ, B. And DEMİR HARPUTLUOĞLU, D. (2015) . "Citta Slow Şehirlerde Yerel Halkın Earth Markete Yaklaşımı: Gökçeada Destinasyonu Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1, pp.64-71.
@article{article, author={BEKİR EŞİTTİ And author={DAMLA DEMİR HARPUTLUOĞLU}, title={Citta Slow Şehirlerde Yerel Halkın Earth Markete Yaklaşımı: Gökçeada Destinasyonu Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2015, pages={64-71} }