G. ALTUĞ Et Al. , "Kültür Balıkçılığı Ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları Ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi," Turkish Journal of Aquatic Sciences , vol.2, pp.39-55, 2007
ALTUĞ, G. Et Al. 2007. Kültür Balıkçılığı Ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları Ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi. Turkish Journal of Aquatic Sciences , vol.2 , 39-55.
ALTUĞ, G., ÇARDAK, M., & ÇİFTÇİ TÜRETKEN, P. S., (2007). Kültür Balıkçılığı Ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları Ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi. Turkish Journal of Aquatic Sciences , vol.2, 39-55.
ALTUĞ, GÜLŞEN, MİNE ÇARDAK, And PELİN SALİHA ÇİFTÇİ TÜRETKEN. "Kültür Balıkçılığı Ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları Ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi," Turkish Journal of Aquatic Sciences , vol.2, 39-55, 2007
ALTUĞ, GÜLŞEN Et Al. "Kültür Balıkçılığı Ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları Ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi." Turkish Journal of Aquatic Sciences , vol.2, pp.39-55, 2007
ALTUĞ, G. ÇARDAK, M. And ÇİFTÇİ TÜRETKEN, P. S. (2007) . "Kültür Balıkçılığı Ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları Ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi." Turkish Journal of Aquatic Sciences , vol.2, pp.39-55.
@article{article, author={GÜLŞEN ALTUĞ Et Al. }, title={Kültür Balıkçılığı Ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları Ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi}, journal={Turkish Journal of Aquatic Sciences}, year=2007, pages={39-55} }