İ. TÜRKERİ Et Al. , "Renklerin Rolünün Nörogastronomi Açısından İncelenmesi," In Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I , Gaziantep: Özgür Yayınları, 2024, pp.79-96.
TÜRKERİ, İ. Et Al. Renklerin Rolünün Nörogastronomi Açısından İncelenmesi. 2024. In Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I , Özgür Yayınları, Gaziantep, 79-96.
TÜRKERİ, İ., ÖZER, A. N., & ÖNEL, E., (2024). Renklerin Rolünün Nörogastronomi Açısından İncelenmesi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I (pp.79-96), Gaziantep: Özgür Yayınları.
TÜRKERİ, İLKER, AYŞE NUR ÖZER, And EMRE ÖNEL. "Renklerin Rolünün Nörogastronomi Açısından İncelenmesi." In Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I , 79-96. Gaziantep: Özgür Yayınları, 2024
TÜRKERİ, İLKER Et Al. "Renklerin Rolünün Nörogastronomi Açısından İncelenmesi." Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I , Özgür Yayınları, 2024, pp.79-96.
TÜRKERİ, İ. ÖZER, A. N. And ÖNEL, E. (2024) "Renklerin Rolünün Nörogastronomi Açısından İncelenmesi", Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I . Gaziantep: Özgür Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={İLKER TÜRKERİ Et Al. }, chaptertitle={Renklerin Rolünün Nörogastronomi Açısından İncelenmesi}, booktitle={ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I}, publisher={Özgür Yayınları}, city={Gaziantep},year={2024} }