M. ÇAVUŞOĞLU And O. ÇAVUŞOĞLU, "Slow Food Üyesi Şehirlere Ait Geleneksel Tatlılar Ve İçeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Gökçeada Üzerine Bir Araştırma," In 100. Yılında Her Yönüyle Keşan , Çanakkale: Paradigma Akademi, 2023, pp.201-207.
ÇAVUŞOĞLU, M. And ÇAVUŞOĞLU, O. Slow Food Üyesi Şehirlere Ait Geleneksel Tatlılar Ve İçeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Gökçeada Üzerine Bir Araştırma. 2023. In 100. Yılında Her Yönüyle Keşan , Paradigma Akademi, Çanakkale, 201-207.
ÇAVUŞOĞLU, M., & ÇAVUŞOĞLU, O., (2023). Slow Food Üyesi Şehirlere Ait Geleneksel Tatlılar Ve İçeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Gökçeada Üzerine Bir Araştırma. 100. Yılında Her Yönüyle Keşan (pp.201-207), Çanakkale: Paradigma Akademi.
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET, And OLENA ÇAVUŞOĞLU. "Slow Food Üyesi Şehirlere Ait Geleneksel Tatlılar Ve İçeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Gökçeada Üzerine Bir Araştırma." In 100. Yılında Her Yönüyle Keşan , 201-207. Çanakkale: Paradigma Akademi, 2023
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET And ÇAVUŞOĞLU, OLENA. "Slow Food Üyesi Şehirlere Ait Geleneksel Tatlılar Ve İçeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Gökçeada Üzerine Bir Araştırma." 100. Yılında Her Yönüyle Keşan , Paradigma Akademi, 2023, pp.201-207.
ÇAVUŞOĞLU, M. And ÇAVUŞOĞLU, O. (2023) "Slow Food Üyesi Şehirlere Ait Geleneksel Tatlılar Ve İçeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Gökçeada Üzerine Bir Araştırma", 100. Yılında Her Yönüyle Keşan . Çanakkale: Paradigma Akademi.
@bookchapter{bookchapter, author ={MEHMET ÇAVUŞOĞLU And author ={OLENA ÇAVUŞOĞLU}, chaptertitle={Slow Food Üyesi Şehirlere Ait Geleneksel Tatlılar Ve İçeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Gökçeada Üzerine Bir Araştırma}, booktitle={ 100. Yılında Her Yönüyle Keşan}, publisher={Paradigma Akademi}, city={Çanakkale},year={2023} }