C. Ö. EGESEL Et Al. , "Ekmeklik buğdayda un kalite özelliklerinin karşılıklı etkileşimleri ve uygun çeşit seçimi," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, pp.73-83, 2009
EGESEL, C. Ö. Et Al. 2009. Ekmeklik buğdayda un kalite özelliklerinin karşılıklı etkileşimleri ve uygun çeşit seçimi. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2 , 73-83.
EGESEL, C. Ö., KAHRIMAN, F., TAYYAR, Ş., & BAYTEKİN, H., (2009). Ekmeklik buğdayda un kalite özelliklerinin karşılıklı etkileşimleri ve uygun çeşit seçimi. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, 73-83.
EGESEL, CEM Et Al. "Ekmeklik buğdayda un kalite özelliklerinin karşılıklı etkileşimleri ve uygun çeşit seçimi," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, 73-83, 2009
EGESEL, CEM Ö. Et Al. "Ekmeklik buğdayda un kalite özelliklerinin karşılıklı etkileşimleri ve uygun çeşit seçimi." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, pp.73-83, 2009
EGESEL, C. Ö. Et Al. (2009) . "Ekmeklik buğdayda un kalite özelliklerinin karşılıklı etkileşimleri ve uygun çeşit seçimi." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, pp.73-83.
@article{article, author={CEM ÖMER EGESEL Et Al. }, title={Ekmeklik buğdayda un kalite özelliklerinin karşılıklı etkileşimleri ve uygun çeşit seçimi}, journal={Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2009, pages={73-83} }