B. BULUK, "ÇANAKKALE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİ VE TURİZM AÇISINDAN KULLANILABİLİRLİĞİ," 17. Ulusal Turizm Kongresi , Muğla, Turkey, pp.995-1002, 2016
BULUK, B. 2016. ÇANAKKALE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİ VE TURİZM AÇISINDAN KULLANILABİLİRLİĞİ. 17. Ulusal Turizm Kongresi , (Muğla, Turkey), 995-1002.
BULUK, B., (2016). ÇANAKKALE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİ VE TURİZM AÇISINDAN KULLANILABİLİRLİĞİ . 17. Ulusal Turizm Kongresi (pp.995-1002). Muğla, Turkey
BULUK, BUKET. "ÇANAKKALE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİ VE TURİZM AÇISINDAN KULLANILABİLİRLİĞİ," 17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Turkey, 2016
BULUK, BUKET B. . "ÇANAKKALE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİ VE TURİZM AÇISINDAN KULLANILABİLİRLİĞİ." 17. Ulusal Turizm Kongresi , Muğla, Turkey, pp.995-1002, 2016
BULUK, B. (2016) . "ÇANAKKALE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİ VE TURİZM AÇISINDAN KULLANILABİLİRLİĞİ." 17. Ulusal Turizm Kongresi , Muğla, Turkey, pp.995-1002.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BUKET BULUK EŞİTTİ }, title={ÇANAKKALE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİ VE TURİZM AÇISINDAN KULLANILABİLİRLİĞİ}, congress name={17. Ulusal Turizm Kongresi}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2016}, pages={995-1002} }