O. DİKER Et Al. , "Eskişehir’in Etnobotanik Çeşitliliğinin Eko-Gastronomi FaaliyetleriÇerçevesinde İncelenmesi," Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.3, pp.51-58, 2017
DİKER, O. Et Al. 2017. Eskişehir’in Etnobotanik Çeşitliliğinin Eko-Gastronomi FaaliyetleriÇerçevesinde İncelenmesi. Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.3 , 51-58.
DİKER, O., TÜRKER, N., & KAYA, F. B., (2017). Eskişehir’in Etnobotanik Çeşitliliğinin Eko-Gastronomi FaaliyetleriÇerçevesinde İncelenmesi. Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.3, 51-58.
DİKER, OĞUZ, NURAY TÜRKER, And Ferhat Behzat KAYA. "Eskişehir’in Etnobotanik Çeşitliliğinin Eko-Gastronomi FaaliyetleriÇerçevesinde İncelenmesi," Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.3, 51-58, 2017
DİKER, OĞUZ Et Al. "Eskişehir’in Etnobotanik Çeşitliliğinin Eko-Gastronomi FaaliyetleriÇerçevesinde İncelenmesi." Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.3, pp.51-58, 2017
DİKER, O. TÜRKER, N. And KAYA, F. B. (2017) . "Eskişehir’in Etnobotanik Çeşitliliğinin Eko-Gastronomi FaaliyetleriÇerçevesinde İncelenmesi." Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.3, pp.51-58.
@article{article, author={OĞUZ DİKER Et Al. }, title={Eskişehir’in Etnobotanik Çeşitliliğinin Eko-Gastronomi FaaliyetleriÇerçevesinde İncelenmesi}, journal={Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2017, pages={51-58} }