C. CANER And Y. YÜCEER, "Gıdalarda Tat ve Aroma Kusurları," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.743-749, 2003
CANER, C. And YÜCEER, Y. 2003. Gıdalarda Tat ve Aroma Kusurları. 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 743-749.
CANER, C., & YÜCEER, Y., (2003). Gıdalarda Tat ve Aroma Kusurları . 3. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.743-749). Ankara, Turkey
CANER, CENGİZ, And YONCA YÜCEER. "Gıdalarda Tat ve Aroma Kusurları," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2003
CANER, CENGİZ And YÜCEER, YONCA. "Gıdalarda Tat ve Aroma Kusurları." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.743-749, 2003
CANER, C. And YÜCEER, Y. (2003) . "Gıdalarda Tat ve Aroma Kusurları." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.743-749.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CENGİZ CANER And author={YONCA YÜCEER}, title={Gıdalarda Tat ve Aroma Kusurları}, congress name={3. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={743-749} }