D. Nalbant And Y. YÜCEER, "İnek ve keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Bazı Probiyotik Ürünlerin Karakteristik Özellikleri," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.13, 2017
Nalbant, D. And YÜCEER, Y. 2017. İnek ve keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Bazı Probiyotik Ürünlerin Karakteristik Özellikleri. 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Ankara, Turkey), 13.
Nalbant, D., & YÜCEER, Y., (2017). İnek ve keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Bazı Probiyotik Ürünlerin Karakteristik Özellikleri . 1. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.13). Ankara, Turkey
Nalbant, Duygu, And YONCA YÜCEER. "İnek ve keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Bazı Probiyotik Ürünlerin Karakteristik Özellikleri," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Turkey, 2017
Nalbant, Duygu And YÜCEER, YONCA. "İnek ve keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Bazı Probiyotik Ürünlerin Karakteristik Özellikleri." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.13, 2017
Nalbant, D. And YÜCEER, Y. (2017) . "İnek ve keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Bazı Probiyotik Ürünlerin Karakteristik Özellikleri." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, p.13.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Duygu Nalbant And author={YONCA YÜCEER}, title={İnek ve keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Bazı Probiyotik Ürünlerin Karakteristik Özellikleri}, congress name={1. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}, pages={13} }