N. M. ÇELEBİ Et Al. , "Soğuk Maserasyonun Karalahna ve Cabernet Sauvignon Şıralarının Antosiyanin ve Uçucu Bileşenleri Üzerine Etkisi," Gıda, The Journal of Food , vol.43, no.4, pp.663-676, 2018
ÇELEBİ, N. M. Et Al. 2018. Soğuk Maserasyonun Karalahna ve Cabernet Sauvignon Şıralarının Antosiyanin ve Uçucu Bileşenleri Üzerine Etkisi. Gıda, The Journal of Food , vol.43, no.4 , 663-676.
ÇELEBİ, N. M., ŞİŞLİ, B., YÜCEER, Y., BAYHAN, A., & KIRCA TOKLUCU, A., (2018). Soğuk Maserasyonun Karalahna ve Cabernet Sauvignon Şıralarının Antosiyanin ve Uçucu Bileşenleri Üzerine Etkisi. Gıda, The Journal of Food , vol.43, no.4, 663-676.
ÇELEBİ, Nesrin Et Al. "Soğuk Maserasyonun Karalahna ve Cabernet Sauvignon Şıralarının Antosiyanin ve Uçucu Bileşenleri Üzerine Etkisi," Gıda, The Journal of Food , vol.43, no.4, 663-676, 2018
ÇELEBİ, Nesrin M. Et Al. "Soğuk Maserasyonun Karalahna ve Cabernet Sauvignon Şıralarının Antosiyanin ve Uçucu Bileşenleri Üzerine Etkisi." Gıda, The Journal of Food , vol.43, no.4, pp.663-676, 2018
ÇELEBİ, N. M. Et Al. (2018) . "Soğuk Maserasyonun Karalahna ve Cabernet Sauvignon Şıralarının Antosiyanin ve Uçucu Bileşenleri Üzerine Etkisi." Gıda, The Journal of Food , vol.43, no.4, pp.663-676.
@article{article, author={Nesrin Merve ÇELEBİ Et Al. }, title={Soğuk Maserasyonun Karalahna ve Cabernet Sauvignon Şıralarının Antosiyanin ve Uçucu Bileşenleri Üzerine Etkisi}, journal={Gıda, The Journal of Food}, year=2018, pages={663-676} }