Citation Formats
Endüstriyel Yumurta Ürünlerinin Helal Gıda Açısından Üretim Şartlarının İncelenmesi ve Değerlendirilmesi - An Assessment and Review of the Halal Food Certification Process Requirements of Industrial Egg Products
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. YÜCEER And C. CANER, "Endüstriyel Yumurta Ürünlerinin Helal Gıda Açısından Üretim Şartlarının İncelenmesi ve Değerlendirilmesi - An Assessment and Review of the Halal Food Certification Process Requirements of Industrial Egg Products," Journal of Halal Life Style , vol.1, pp.23-34, 2019

YÜCEER, M. And CANER, C. 2019. Endüstriyel Yumurta Ürünlerinin Helal Gıda Açısından Üretim Şartlarının İncelenmesi ve Değerlendirilmesi - An Assessment and Review of the Halal Food Certification Process Requirements of Industrial Egg Products. Journal of Halal Life Style , vol.1 , 23-34.

YÜCEER, M., & CANER, C., (2019). Endüstriyel Yumurta Ürünlerinin Helal Gıda Açısından Üretim Şartlarının İncelenmesi ve Değerlendirilmesi - An Assessment and Review of the Halal Food Certification Process Requirements of Industrial Egg Products. Journal of Halal Life Style , vol.1, 23-34.

YÜCEER, MUHAMMED, And CENGİZ CANER. "Endüstriyel Yumurta Ürünlerinin Helal Gıda Açısından Üretim Şartlarının İncelenmesi ve Değerlendirilmesi - An Assessment and Review of the Halal Food Certification Process Requirements of Industrial Egg Products," Journal of Halal Life Style , vol.1, 23-34, 2019

YÜCEER, MUHAMMED And CANER, CENGİZ. "Endüstriyel Yumurta Ürünlerinin Helal Gıda Açısından Üretim Şartlarının İncelenmesi ve Değerlendirilmesi - An Assessment and Review of the Halal Food Certification Process Requirements of Industrial Egg Products." Journal of Halal Life Style , vol.1, pp.23-34, 2019

YÜCEER, M. And CANER, C. (2019) . "Endüstriyel Yumurta Ürünlerinin Helal Gıda Açısından Üretim Şartlarının İncelenmesi ve Değerlendirilmesi - An Assessment and Review of the Halal Food Certification Process Requirements of Industrial Egg Products." Journal of Halal Life Style , vol.1, pp.23-34.

@article{article, author={MUHAMMED YÜCEER And author={CENGİZ CANER}, title={Endüstriyel Yumurta Ürünlerinin Helal Gıda Açısından Üretim Şartlarının İncelenmesi ve Değerlendirilmesi - An Assessment and Review of the Halal Food Certification Process Requirements of Industrial Egg Products}, journal={Journal of Halal Life Style}, year=2019, pages={23-34} }