M. S. ADAY Et Al. , "Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , vol.1, Turkey, pp.173, 2011
ADAY, M. S. Et Al. 2011. Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey), 173.
ADAY, M. S., CANER, C., & AYYILDIZ, Ö., (2011). Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.173). , Turkey
ADAY, MEHMET, CENGİZ CANER, And ÖNDER AYYILDIZ. "Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2011
ADAY, MEHMET S. Et Al. "Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, pp.173, 2011
ADAY, M. S. CANER, C. And AYYILDIZ, Ö. (2011) . "Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, p.173.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET SEÇKİN ADAY Et Al. }, title={Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2011}, pages={173} }