Ç. Kahraman And N. Yavuz, "Utilization of Whey Protein Microgels in 3D Food Printing," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Bursa, Turkey, pp.278, 2022
Kahraman, Ç. And Yavuz, N. 2022. Utilization of Whey Protein Microgels in 3D Food Printing. 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , (Bursa, Turkey), 278.
Kahraman, Ç., & Yavuz, N., (2022). Utilization of Whey Protein Microgels in 3D Food Printing . 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (pp.278). Bursa, Turkey
Kahraman, Çağla, And NİHAT YAVUZ. "Utilization of Whey Protein Microgels in 3D Food Printing," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Turkey, 2022
Kahraman, Çağla And Yavuz, NİHAT. "Utilization of Whey Protein Microgels in 3D Food Printing." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Bursa, Turkey, pp.278, 2022
Kahraman, Ç. And Yavuz, N. (2022) . "Utilization of Whey Protein Microgels in 3D Food Printing." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Bursa, Turkey, p.278.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Çağla Kahraman And author={NİHAT YAVUZ}, title={Utilization of Whey Protein Microgels in 3D Food Printing}, congress name={12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}, pages={278} }