M. ARIGÜL APAN And M. ZORBA, "Kütahya İlinde Üretilen Sucukların Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma," Dünya Gıda Dergisi , no.3, pp.24-28, 2011
ARIGÜL APAN, M. And ZORBA, M. 2011. Kütahya İlinde Üretilen Sucukların Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma. Dünya Gıda Dergisi , no.3 , 24-28.
ARIGÜL APAN, M., & ZORBA, M., (2011). Kütahya İlinde Üretilen Sucukların Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma. Dünya Gıda Dergisi , no.3, 24-28.
ARIGÜL APAN, MUKADDES, And MURAT ZORBA. "Kütahya İlinde Üretilen Sucukların Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma," Dünya Gıda Dergisi , no.3, 24-28, 2011
ARIGÜL APAN, MUKADDES A. And ZORBA, MURAT. "Kütahya İlinde Üretilen Sucukların Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma." Dünya Gıda Dergisi , no.3, pp.24-28, 2011
ARIGÜL APAN, M. And ZORBA, M. (2011) . "Kütahya İlinde Üretilen Sucukların Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma." Dünya Gıda Dergisi , no.3, pp.24-28.
@article{article, author={MUKADDES ARIGÜL APAN And author={MURAT ZORBA}, title={Kütahya İlinde Üretilen Sucukların Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma}, journal={Dünya Gıda Dergisi}, year=2011, pages={24-28} }