N. BERİK Et Al. , "Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi TÜRKİYE 6 8 Temmuz 2010," 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, 2010
BERİK, N. Et Al. 2010. Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi TÜRKİYE 6 8 Temmuz 2010. 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , (Karaman, Turkey).
BERİK, N., KAHRAMAN, D., & ÇANKIRILIGİL, C., (2010). Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi TÜRKİYE 6 8 Temmuz 2010 . 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey
BERİK, NERMİN, DİLEK KAHRAMAN, And CEM ÇANKIRILIGİL. "Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi TÜRKİYE 6 8 Temmuz 2010," 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, 2010
BERİK, NERMİN Et Al. "Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi TÜRKİYE 6 8 Temmuz 2010." 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, 2010
BERİK, N. KAHRAMAN, D. And ÇANKIRILIGİL, C. (2010) . "Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi TÜRKİYE 6 8 Temmuz 2010." 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NERMİN BERİK Et Al. }, title={Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi TÜRKİYE 6 8 Temmuz 2010}, congress name={2.Ulusal Alabalık Sempozyumu }, city={Karaman}, country={Turkey}, year={2010}}