A. SÜNNETÇİOĞLU Et Al. , "Füzyon Mutfağı Uygulamalarının Gastronomi Turizminin Gelişimine Etkisi," 13. Ulusal Turizm Kongresi , Turkey, 2012
SÜNNETÇİOĞLU, A. Et Al. 2012. Füzyon Mutfağı Uygulamalarının Gastronomi Turizminin Gelişimine Etkisi. 13. Ulusal Turizm Kongresi , (Turkey).
SÜNNETÇİOĞLU, A., SÜNNETÇİOĞLU, S., & ÖZKAYA, F., (2012). Füzyon Mutfağı Uygulamalarının Gastronomi Turizminin Gelişimine Etkisi . 13. Ulusal Turizm Kongresi, Turkey
SÜNNETÇİOĞLU, AYŞE, SERDAR SÜNNETÇİOĞLU, And FÜGEN ÖZKAYA. "Füzyon Mutfağı Uygulamalarının Gastronomi Turizminin Gelişimine Etkisi," 13. Ulusal Turizm Kongresi, Turkey, 2012
SÜNNETÇİOĞLU, AYŞE Et Al. "Füzyon Mutfağı Uygulamalarının Gastronomi Turizminin Gelişimine Etkisi." 13. Ulusal Turizm Kongresi , Turkey, 2012
SÜNNETÇİOĞLU, A. SÜNNETÇİOĞLU, S. And ÖZKAYA, F. (2012) . "Füzyon Mutfağı Uygulamalarının Gastronomi Turizminin Gelişimine Etkisi." 13. Ulusal Turizm Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞE SÜNNETÇİOĞLU Et Al. }, title={Füzyon Mutfağı Uygulamalarının Gastronomi Turizminin Gelişimine Etkisi}, congress name={13. Ulusal Turizm Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}