M. Aksu Et Al. , "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri ile İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, pp.125-137, 2017
Aksu, M. Et Al. 2017. Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri ile İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5 , 125-137.
Aksu, M., Gezen, A., & Özcan, S., (2017). Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri ile İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, 125-137.
Aksu, MURAT, Aslı Gezen, And SEDEF ÖZCAN. "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri ile İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, 125-137, 2017
Aksu, MURAT Et Al. "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri ile İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, pp.125-137, 2017
Aksu, M. Gezen, A. And Özcan, S. (2017) . "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri ile İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, pp.125-137.
@article{article, author={MURAT AKSU Et Al. }, title={Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri ile İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={125-137} }