Citation Formats
Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. BERİK Et Al. , "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi," 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, pp.48, 2010

BERİK, N. Et Al. 2010. Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi. 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , (Karaman, Turkey), 48.

BERİK, N., KAHRAMAN, D., & ÇANKIRILIGİL, E. C., (2010). Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi . 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu (pp.48). Karaman, Turkey

BERİK, NERMİN, DİLEK KAHRAMAN, And Ekrem CEM ÇANKIRILIGİL. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi," 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu, Karaman, Turkey, 2010

BERİK, NERMİN Et Al. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi." 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, pp.48, 2010

BERİK, N. KAHRAMAN, D. And ÇANKIRILIGİL, E. C. (2010) . "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi." 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, p.48.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NERMİN BERİK Et Al. }, title={Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi}, congress name={2.Ulusal Alabalık Sempozyumu}, city={Karaman}, country={Turkey}, year={2010}, pages={48} }