N. BERİK Et Al. , "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi," 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, pp.48, 2010
BERİK, N. Et Al. 2010. Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi. 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , (Karaman, Turkey), 48.
BERİK, N., KAHRAMAN, D., & ÇANKIRILIGİL, E. C., (2010). Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi . 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu (pp.48). Karaman, Turkey
BERİK, NERMİN, DİLEK KAHRAMAN, And Ekrem CEM ÇANKIRILIGİL. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi," 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu, Karaman, Turkey, 2010
BERİK, NERMİN Et Al. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi." 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, pp.48, 2010
BERİK, N. KAHRAMAN, D. And ÇANKIRILIGİL, E. C. (2010) . "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi." 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, p.48.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NERMİN BERİK Et Al. }, title={Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi}, congress name={2.Ulusal Alabalık Sempozyumu}, city={Karaman}, country={Turkey}, year={2010}, pages={48} }