İ. E. KÜNİLİ And F. ÇOLAKOĞLU, "Türkiye Marmara Bölgesi'nde tüketime sunulan işlenmiş su ürünlerinin mikrobiyolojik kaliteleri.," Hasad Gıda , no.10, pp.22-25, 2011
KÜNİLİ, İ. E. And ÇOLAKOĞLU, F. 2011. Türkiye Marmara Bölgesi'nde tüketime sunulan işlenmiş su ürünlerinin mikrobiyolojik kaliteleri.. Hasad Gıda , no.10 , 22-25.
KÜNİLİ, İ. E., & ÇOLAKOĞLU, F., (2011). Türkiye Marmara Bölgesi'nde tüketime sunulan işlenmiş su ürünlerinin mikrobiyolojik kaliteleri.. Hasad Gıda , no.10, 22-25.
KÜNİLİ, İBRAHİM, And FATMA ÇOLAKOĞLU. "Türkiye Marmara Bölgesi'nde tüketime sunulan işlenmiş su ürünlerinin mikrobiyolojik kaliteleri.," Hasad Gıda , no.10, 22-25, 2011
KÜNİLİ, İBRAHİM E. And ÇOLAKOĞLU, FATMA. "Türkiye Marmara Bölgesi'nde tüketime sunulan işlenmiş su ürünlerinin mikrobiyolojik kaliteleri.." Hasad Gıda , no.10, pp.22-25, 2011
KÜNİLİ, İ. E. And ÇOLAKOĞLU, F. (2011) . "Türkiye Marmara Bölgesi'nde tüketime sunulan işlenmiş su ürünlerinin mikrobiyolojik kaliteleri.." Hasad Gıda , no.10, pp.22-25.
@article{article, author={İBRAHİM ENDER KÜNİLİ And author={FATMA ÇOLAKOĞLU}, title={Türkiye Marmara Bölgesi'nde tüketime sunulan işlenmiş su ürünlerinin mikrobiyolojik kaliteleri.}, journal={Hasad Gıda}, year=2011, pages={22-25} }