M. ŞEKER Et Al. , "Çanakkale Koşullarında Yetiştirilen Beyaz Nektarinler ile Standart Şeftali, Nektarin, Kayısı ve Erik Çeşitlerinin Aroma Bileşenlerinin Karşılaştırılması," Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-8, 2012
ŞEKER, M. Et Al. 2012. Çanakkale Koşullarında Yetiştirilen Beyaz Nektarinler ile Standart Şeftali, Nektarin, Kayısı ve Erik Çeşitlerinin Aroma Bileşenlerinin Karşılaştırılması. Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi , (Antalya, Turkey), 1-8.
ŞEKER, M., GÜR, E., EKİNCİ, N., & GÜNDOĞDU, M. A., (2012). Çanakkale Koşullarında Yetiştirilen Beyaz Nektarinler ile Standart Şeftali, Nektarin, Kayısı ve Erik Çeşitlerinin Aroma Bileşenlerinin Karşılaştırılması . Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi (pp.1-8). Antalya, Turkey
ŞEKER, MURAT Et Al. "Çanakkale Koşullarında Yetiştirilen Beyaz Nektarinler ile Standart Şeftali, Nektarin, Kayısı ve Erik Çeşitlerinin Aroma Bileşenlerinin Karşılaştırılması," Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Turkey, 2012
ŞEKER, MURAT Et Al. "Çanakkale Koşullarında Yetiştirilen Beyaz Nektarinler ile Standart Şeftali, Nektarin, Kayısı ve Erik Çeşitlerinin Aroma Bileşenlerinin Karşılaştırılması." Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-8, 2012
ŞEKER, M. Et Al. (2012) . "Çanakkale Koşullarında Yetiştirilen Beyaz Nektarinler ile Standart Şeftali, Nektarin, Kayısı ve Erik Çeşitlerinin Aroma Bileşenlerinin Karşılaştırılması." Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-8.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MURAT ŞEKER Et Al. }, title={Çanakkale Koşullarında Yetiştirilen Beyaz Nektarinler ile Standart Şeftali, Nektarin, Kayısı ve Erik Çeşitlerinin Aroma Bileşenlerinin Karşılaştırılması}, congress name={Uluslararası Tarım Gıda ve Gastronomi Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={1-8} }