L. Hızarcı Et Al. , "The effect of temperature on protein and amino acid composition of Spirulina platensis," Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26, pp.139-142, 2009
Hızarcı, L. Et Al. 2009. The effect of temperature on protein and amino acid composition of Spirulina platensis. Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26 , 139-142.
Hızarcı, L., Işık, O., Sayın, S., Durmaz, Y., GÖKSAN, T., & Gökpınar, Ş., (2009). The effect of temperature on protein and amino acid composition of Spirulina platensis. Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26, 139-142.
Hızarcı, Leyla Et Al. "The effect of temperature on protein and amino acid composition of Spirulina platensis," Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26, 139-142, 2009
Hızarcı, Leyla Et Al. "The effect of temperature on protein and amino acid composition of Spirulina platensis." Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26, pp.139-142, 2009
Hızarcı, L. Et Al. (2009) . "The effect of temperature on protein and amino acid composition of Spirulina platensis." Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26, pp.139-142.
@article{article, author={Leyla Hızarcı Et Al. }, title={The effect of temperature on protein and amino acid composition of Spirulina platensis}, journal={Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi}, year=2009, pages={139-142} }