M. ARICI Et Al. , "Dondurulmuş ton balıklarının bazı mikrobiyolojik özellikleri," Hasad Gıda , vol.20, no.238, pp.30-32, 2005
ARICI, M. Et Al. 2005. Dondurulmuş ton balıklarının bazı mikrobiyolojik özellikleri. Hasad Gıda , vol.20, no.238 , 30-32.
ARICI, M., GÜMÜŞ, T., & PALA, Ç., (2005). Dondurulmuş ton balıklarının bazı mikrobiyolojik özellikleri. Hasad Gıda , vol.20, no.238, 30-32.
ARICI, MUHAMMET, TUNCAY GÜMÜŞ, And ÇİĞDEM UYSAL PALA. "Dondurulmuş ton balıklarının bazı mikrobiyolojik özellikleri," Hasad Gıda , vol.20, no.238, 30-32, 2005
ARICI, MUHAMMET Et Al. "Dondurulmuş ton balıklarının bazı mikrobiyolojik özellikleri." Hasad Gıda , vol.20, no.238, pp.30-32, 2005
ARICI, M. GÜMÜŞ, T. And PALA, Ç. (2005) . "Dondurulmuş ton balıklarının bazı mikrobiyolojik özellikleri." Hasad Gıda , vol.20, no.238, pp.30-32.
@article{article, author={MUHAMMET ARICI Et Al. }, title={Dondurulmuş ton balıklarının bazı mikrobiyolojik özellikleri}, journal={Hasad Gıda}, year=2005, pages={30-32} }