E. UZUN And N. BERİK, "Deniz Ürünleri ile Hazırlanan İçeceğin Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," Canakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries , vol.2, no.1, pp.127-131, 2019
UZUN, E. And BERİK, N. 2019. Deniz Ürünleri ile Hazırlanan İçeceğin Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi. Canakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries , vol.2, no.1 , 127-131.
UZUN, E., & BERİK, N., (2019). Deniz Ürünleri ile Hazırlanan İçeceğin Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi. Canakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries , vol.2, no.1, 127-131.
UZUN, Eray, And NERMİN BERİK. "Deniz Ürünleri ile Hazırlanan İçeceğin Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," Canakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries , vol.2, no.1, 127-131, 2019
UZUN, Eray And BERİK, NERMİN. "Deniz Ürünleri ile Hazırlanan İçeceğin Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." Canakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries , vol.2, no.1, pp.127-131, 2019
UZUN, E. And BERİK, N. (2019) . "Deniz Ürünleri ile Hazırlanan İçeceğin Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." Canakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries , vol.2, no.1, pp.127-131.
@article{article, author={Eray UZUN And author={NERMİN BERİK}, title={Deniz Ürünleri ile Hazırlanan İçeceğin Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Canakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries}, year=2019, pages={127-131} }