D. İPEK Et Al. , "Kaşar Peyniri Üretim Hattı Microflorasının Belirlenmesi.," Türkiye 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , vol.1, no.1, Bursa, Turkey, pp.1-2, 2009
İPEK, D. Et Al. 2009. Kaşar Peyniri Üretim Hattı Microflorasının Belirlenmesi.. Türkiye 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Bursa, Turkey), 1-2.
İPEK, D., DEMİREL ZORBA, N. N., & Bayram, A., (2009). Kaşar Peyniri Üretim Hattı Microflorasının Belirlenmesi. . Türkiye 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.1-2). Bursa, Turkey
İPEK, DİLVİN, NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA, And Aydın Bayram. "Kaşar Peyniri Üretim Hattı Microflorasının Belirlenmesi.," Türkiye 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Turkey, 2009
İPEK, DİLVİN Et Al. "Kaşar Peyniri Üretim Hattı Microflorasının Belirlenmesi.." Türkiye 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Bursa, Turkey, pp.1-2, 2009
İPEK, D. DEMİREL ZORBA, N. N. And Bayram, A. (2009) . "Kaşar Peyniri Üretim Hattı Microflorasının Belirlenmesi.." Türkiye 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Bursa, Turkey, pp.1-2.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLVİN İPEK Et Al. }, title={Kaşar Peyniri Üretim Hattı Microflorasının Belirlenmesi.}, congress name={Türkiye 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2009}, pages={1-2} }