H. B. ORMANCI Et Al. , "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.177-185, 2018
ORMANCI, H. B. Et Al. 2018. Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6 , 177-185.
ORMANCI, H. B., KÜNİLİ, İ. E., & ÇOLAKOĞLU, F., (2018). Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, 177-185.
ORMANCI, HASAN, İBRAHİM ENDER KÜNİLİ, And FATMA ÇOLAKOĞLU. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, 177-185, 2018
ORMANCI, HASAN B. Et Al. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.177-185, 2018
ORMANCI, H. B. KÜNİLİ, İ. E. And ÇOLAKOĞLU, F. (2018) . "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.177-185.
@article{article, author={HASAN BASRİ ORMANCI Et Al. }, title={Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2018, pages={177-185} }