G. YILDIZ TİRYAKİ And S. GESOĞLI, "Geleneksel Gaziantep koruk ekşisinin minimum işlem görmüş gıdalarda doğal koruyucu olarak kullanım potansiyeli," 3. Doğu Akdeniz Üniversiteleri Bölgesel AR-GE Proje Pazarı ve AR-GE Proje Yarışması , Gaziantep, Turkey, 2013
YILDIZ TİRYAKİ, G. And GESOĞLI, S. 2013. Geleneksel Gaziantep koruk ekşisinin minimum işlem görmüş gıdalarda doğal koruyucu olarak kullanım potansiyeli. 3. Doğu Akdeniz Üniversiteleri Bölgesel AR-GE Proje Pazarı ve AR-GE Proje Yarışması , (Gaziantep, Turkey).
YILDIZ TİRYAKİ, G., & GESOĞLI, S., (2013). Geleneksel Gaziantep koruk ekşisinin minimum işlem görmüş gıdalarda doğal koruyucu olarak kullanım potansiyeli . 3. Doğu Akdeniz Üniversiteleri Bölgesel AR-GE Proje Pazarı ve AR-GE Proje Yarışması, Gaziantep, Turkey
YILDIZ TİRYAKİ, GÜLGÜN, And Sibel GESOĞLI. "Geleneksel Gaziantep koruk ekşisinin minimum işlem görmüş gıdalarda doğal koruyucu olarak kullanım potansiyeli," 3. Doğu Akdeniz Üniversiteleri Bölgesel AR-GE Proje Pazarı ve AR-GE Proje Yarışması, Gaziantep, Turkey, 2013
YILDIZ TİRYAKİ, GÜLGÜN Y. And GESOĞLI, Sibel. "Geleneksel Gaziantep koruk ekşisinin minimum işlem görmüş gıdalarda doğal koruyucu olarak kullanım potansiyeli." 3. Doğu Akdeniz Üniversiteleri Bölgesel AR-GE Proje Pazarı ve AR-GE Proje Yarışması , Gaziantep, Turkey, 2013
YILDIZ TİRYAKİ, G. And GESOĞLI, S. (2013) . "Geleneksel Gaziantep koruk ekşisinin minimum işlem görmüş gıdalarda doğal koruyucu olarak kullanım potansiyeli." 3. Doğu Akdeniz Üniversiteleri Bölgesel AR-GE Proje Pazarı ve AR-GE Proje Yarışması , Gaziantep, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLGÜN YILDIZ TİRYAKİ And author={Sibel GESOĞLI}, title={Geleneksel Gaziantep koruk ekşisinin minimum işlem görmüş gıdalarda doğal koruyucu olarak kullanım potansiyeli}, congress name={3. Doğu Akdeniz Üniversiteleri Bölgesel AR-GE Proje Pazarı ve AR-GE Proje Yarışması}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2013}}